.. Söker du/ni efter en vän i livet ..
       
Söker du/er familj efter en familjemedlem?

Kanske tycker du det är kul att aktivera dig med rallylydnad/agility eller söker mer en vän att dela livet med, ta härliga promenader, enklare aktiverings saker tillsammans med? 

Ibland har vi lite äldre valp, yngre eller vuxen bichon eller bolonk som söker nytt eget hem som sällskapshundar.
Då kan detta vara vad du söker efter...
Vad som är mycket viktigt för oss är att hunden i sin nya familj är högt älskad familjemedlem. Att det måste finnas ett intresse för pälsvård. Även om hunden har en kortare frisyr.

 Vi önskar också en god kontakt fortsättningsvis med den nya familjen.

   

PS: Du som är intresserad av eller nyfiken på Rallylydnad, agility? 

Flera av våra uppfödningar har mycket roligt ihop med sina mattar/hussar när de tillsammans med sina bichoner har roligt och tränar somliga provat på att tävla för att det är har så roligt ihop med sin bichon.

Här hemma har vi mycket roligt med våra bichoner när vi har kul och tränar både rallylydnad & agility. Som är ett sätt att träna, hålla igång vardags lydnaden. Utan krav på någon "elit" lydnad utan den som alla bör ha på sin hund i vardagen. Ligga, sitta, gå i koppel, följa med och lyssna på sin förare. Kunna sitta/ligga kvar och vänta tills man säger till att komma, gå fot etc. för att det skall fungera bättre för både hund och matte/husse. Och din hund mår bra av att få jobba mentalt.

 Här kan du läsa mer om Rallylydnad & Agility och andra kul aktiviteter  >>
.. Up again ..